Press releases

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

I. ОРГАНИЗАТОР НА КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

Организатор на конкурса , ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „България” № 49, ЕИК 175074752, ДДС номер BG175074752, представлявана от Николай Колев – Управител, лично и като пълномощник на останалите управители.

II. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПЕРИОДА ЗА УЧАСТИЕ В НА КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

  Периодът, в който всеки желаещ, изпълнил условията за участие ще бъде включен за участие в конкурса „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България” започва от 00:00:00 ч. на 15.04.2010 г. и ще продължи до 24:00:00 ч. на 9.05.2010г. Това е последният ден, в който желаещите могат да бъдат включени за участие в конкурса.

III. ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА КОНКУРСА

Томболата се провежда на територията на Република България.

IV. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В НА КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

1.    Всеки желаещ да участва в конкурса трябва да има навършени 18 години.

2.    Всеки желаещ да участва в конкурса трябва да изрази волята си за това като позвъни на телефон   0700 17011,  като обясни с едно изречение защо иска точно той или негов приятел, роднина, или др., който е абитуриент през 2010 година трябва да спечели конкурса. Освен това той трябва да предостави на оператор трите си имена, рожденната си дата, телефон за връзка и населено място. Обаждането на посочения телефон ще се таксува на цената на един градски разговор без увеличение на телефонната тарифа и допълнително оскъпяване на разговора. Освен инфотелефона на компанията 0700 17011, желаещите могат да използват и имейл адресът stanizvezda@proficredit.bgЗа да се регистрира за участие в конкурса, всеки желаещ може да изпрати имейл на посочения адрес, като предостави три имена, рожденна дата, телефон за връзка и населено място.

3.    Нямат право да участват в конкурса следните лица:

3.1    Членове на Управителния съвет на  Дружеството, неговите законни представители и техни роднини по права линия без ограничение.

3.2    Служители на Дружеството и техни роднини по права линия без ограничение.

4.    Участието в конкурса е напълно свободно за всички участници, изпълнили изискванията на т.1 и т.2 и не попадащи под ограничението на т.3, като участието не е обвързано с използването на какъвто и да било продукт или услуга, предоставяни от Дружеството – организатор.

5.    За участие в конкурса е необходимо само едно обаждане на телефон  0700 17011 или мейл на stanizvezda@proficredit.bg. Увеличаване на броя обаждания от един участник не увеличава възможността същият да спечели обявената награда, но неговият шанс се увеличава, ако повече хора го номинират като участник в конкурса.

Всеки участник в конкурса може да позвъни на номер   070017011, на който ще получи отговор на всички въпроси свързани с конкурса.

V. НАГРАДИ ОТ КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

1.    Дружеството – организатор предоставя като награда, за участниците. запис на видеоматериал на неговият бал, който ще бъде излъчен 5 пъти в национален ефир от Канал 3. Освен това победителят в конкурса ще бъде отразен в предаването „Жълтини”.

2.    Всеки от участниците може да спечели наградата.

3.   Не се допуска замяна от страна на Дружеството на спечелената награда  с неговата парична равностойност или други заместими вещи.

VI. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

1.    Името на спечелилият  участник,  ще бъдат  избрано от Жури съставено от абитуриенти, което ще бъде обявено на 10 май 2010 година на сайта на компанията.

2.    Избирането на победителят ще се извърши  на 15.05.2010, с начален час 10:00 часа. Адресът, на който ще бъде извършено тегленето на спечелилите участници е: гр. София, бул. „България” № 49, ет.10.

4.  Името на спечелилият участник ще бъдат публикувано на интернет сайта на Дружеството –  www.proficredit.bg, в срок от 1 ден след направата на избора.

5.    В срок от 1 работен ден след определянето на печелившия, Дружеството се свързва с него, посредством предоставените телефони за връзка.

6.    В случай, че телефонния номер за връзка е грешен или спечелилият не отговаря на повикванията в продължение на 3 работни дни,  право да спечели наградата има неговият 2 или 3 подгласник в конкурса .

VII.   НАЧИН НА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

1.    Начина и уточнения относно заснемането на подготовката за бала и/ или  самия бал ще бъдат направени след уточнения с победителя. Всички условия ще бъдат договорени директно с него.   

2.    Спечелилия участник се легитимира чрез представянето на лична карта.

3.    Спечелилия участник подписва нарочна декларация, че спрямо него не са налице ограничения по т.3 на раздел IV. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА.

VIII. ПРАВИЛА НА КОНКУРСА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

    Настоящите правила са публикувани на интернет сайта на Дружеството www.proficredit.bg

IX. ЗАГУБВАНЕ НА ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България”

    Всеки от участниците отговаря за истинността на предоставяните от него данни във връзка с участието си в конкурса. Организаторът има право да лиши всяко лице от участие в томболата при нарушаване на което и да било от условия по раздел IV. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА. 

X. ЛИЧНИ ДАННИ

„ПРОФИ КРЕДИТ България” ЕООД  е регистриран администратор на лични данни и конкурсът „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България” се провежда при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни. С обаждането на телефон               0700 17011     или изпращането на имейл на stanizvezda@proficredit.bg     изявяването на волята си да участва в конкурса „СТАНИ ЗВЕЗДА С ПРОФИ КРЕДИТ България всеки участник се съгласява неговите лични данни да бъдат обработвани от ДРУЖЕСТВОТО в качеството му на администратор на лични данни за целите на конкурса, както и тези данни да бъдат предоставяни и разкривани от ДРУЖЕСТВОТО на други администратори на лични данни за целите на маркетинга и рекламата на територията на Република България и Европейския съюз при спазване разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

 Спечелилите участници се съгласяват да бъдат фотографирани, излъчвани и обявявани без ограничение в публичното пространство, в електронни и печатни медии.

DIVIZE: PROFI CREDIT BG