Press releases

ПРОФИ КРЕДИТ България в помощ на клиента

Всички ние, се притесняваме за работата си, както и за това, до каква степен можем да продължим изплащането на кредитните си вноски, в случай, че възникне проблем с работата ни. Това е една от основните причини, които ни спират при тегленето на нов кредит, въпреки нуждата която имаме.

В ПРОФИ КРЕДИТ България намерихме решение и на този проблем.

Кредитът БОНУС, който предлагаме позволява теглене на суми между 600 до 10 000 лв. номинална стойност, за период от 6 до 36 месеца. Удобството на Профи Кредит Бонус, е че може да се ползват 3 месеца гратисен период, или да се отложат до 3 последователни вноски, когато клиентът реши, или в случаи на продължително заболяване или проблеми с работата.

Освен това, друга опция, която може да помогне в случай на временно затруднение, е възможността за платено отлагане на вноските. Клиента има право, срещу заплащане да отложи до 2 последователни вноски или да намали на половина 4 поредни вноски. Така, общо в случай на затруднение, той има възможност да отложи до 5 последователни вноски.

Нещо повече. Освен тези възможности компанията предлага и опцията за автоматичен револвинг на заема, което автоматично след изплащането на решаваща вноска по кредита, сметката ви ще бъде допълнена до първоначалният и размер, а погасителният ви план няма да се промени. От тази опция можете да се възползвате лесно – чрез обаждане на вашият кредитен експерт.

DIVIZE: PROFI CREDIT BG