Press releases

Клиентите на ПРОФИ КРЕДИТ България могат да плащат месечните си вноски и чрез Изипей

Удобно за клиента време и място – тази максима вече е валидна не само за клиентите на компанията, които кандидатстват за кредит, но и за тези, които вече са взели заем от ПРОФИ КРЕДИТ България. 
От 01.10.2011 всеки клиент на ПРОФИ КРЕДИТ България ще има възможност да заплати своята месечна вноска по кредита си към компанията през всеки един офис на Изипей в страната. 
Офисите и представителствата на Изипей в страната са 1648, като повечето са с удължено работно време. Има представителства на Изипей, които работят и в почивните дни. Може да получите информация на тяхното местоположение на тел.:
 02/ 921 0881 или на web страницата на компанията – easypay.bg.

Плащането чрез Изипей има следните предимства:
• не се изисква предварителна регистрация. 
• Няма ограничение за начина на плащане – кеш, с дебитна или кредитна карта.
• Клиентът може да плати във всеки един офис на Изипей.
• Плащането чрез Изипей е независимо от разстоянието, а таксите за извършване на парични преводи са най-ниските на пазара.

Каква е процедурата при плащане чрез системата на Изипей?

Клиентът избира най-удобния за него офис на Изипей. На гишето на Изипей може да получи актуална информация за своето задължение, предоставяйки име, номер на Договор за револвиращ заем/ Договор за кредит или своето ЕГН. Клиентът може да заплати желаната от него сума в полза на ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД. За всяко плащане се получава официална разписка от Изипей.  Желателно е клиентът да запазва тези разписки за евентуални бъдещи справки за извършените плащания по неговия заем.

DIVIZE: PROFI CREDIT BG