Press releases

Втора обслужваща банка на ПРОФИ КРЕДИТ България

Уважаеми колеги, сътрудници и клиенти на ПРОФИ КРЕДИТ България,
ПРОФИ КРЕДИТ България се стреми непрекъснато да подобрява и развива услугите, които предлага на своите клиенти.  Освен в посока на предоставяне на иновативни финансови продукти, с плащане на заема по сметката на клиента до 24 часа, ние работим и за осигуряване на възможности за нашите клиенти, в удобно за тях време и място, напълно безплатно, да погасят своята вноска по кредита си към ПРОФИ КРЕДИТ България.
Както знаем, ПРОФИ КРЕДИТ България  вече шеста година си партнира успешно с една от най-големите банки на българския пазар – Юробанк И ЕФ Джи България АД. В над 160 офиса и клона на банката, клиентите могат да заплащат своите дължими вноски без никакви такси и комисионни.
С нарастването на пазарния дял и клиентската база, ПРОФИ КРЕДИТ България, считано от 1.2.2012г., реши да стартира  работа и с втора обслужваща банка – Алианц Банк България АД. Алианц Банк България, в сътрудничество с ПРОФИ КРЕДИТ България, предлага на нашите клиенти отново напълно безплатно погасяване на техните вноски. С над 100 бизнес центрове и офиси на Алианц Банк България, ние разширяваме значително възможностите за нашите  клиенти да погасяват своите задължения към ПРОФИ КРЕДИТ България на удобно за тях място, без да заплащат допълнително никакви такси или комисионни. Тук можете да видите списък с адресите на офисите на Алианц Банк: http://www.bank.allianz.bg/index.php?page=office. Работното време на всички офиси на Алианц  Банк България е от понеделник до петък от 8.30 ч. до 17.30 ч

DIVIZE: PROFI CREDIT BG