Tiskové zprávy

ПРОФИ КРЕДИТ България с нов продукт – ЕНЕРДЖИ за 2 часа

Изцяло съобразявайки се с нуждите на нашите клиенти, ние от ПРОФИ КРЕДИТ България разработихме нов, малък потребителски кредит, който както всички останали продукти, предлагани от компанията, отговаря напълно на мотото ни „Пари по мярка”. 

Продуктите от продуктова група Енерджи са предназначени за пълнолетни физически лица на възраст между 21 и 65 години, които имат  трудов или граждански договор с доказани постоянни доходи или пенсионери.  

Кредитите са предназначени за спешни нужди, а сумите по тях варират от 100 до 500 лева.  Отговор по искането за кредит клиентите ни ще получат до 2 часа, след кандидатстване. 

В случай, че клиентът иска да реализира по- големи свои планове и се нуждае от по- голяма сума, компанията предлага широк набор от различни решения за всяка нужда, като най- общо можем да предложим на клиентите си кредити за суми в интервала между 100 и 8000 лева, за срокове между 6 и 48 месеца. 
За да получите своите „Пари по мярка” или за да получите подробна информация относно предлаганите услуги от компанията, просто трябва да се свържете с  кредитен консултант или  да се обадите на тел. 0700 16 260 (на цената на един градски разговор от цялата страна).

DIVIZE: PROFI CREDIT BG